Haluk Sancak, i lindur në vitin 1970 në Siirt, e filloi karrierën e tij në biznesin e familjes në Pervari. Ai ka punuar në role drejtuese në "Hedef Gıda", "Hedef Ecza" dhe "Hedef Alliance" në Departamentin e Financës, Shitjeve dhe Marketingut dhe Prokurimit, si dhe ka punuar si Drejtor i Përgjithshëm në rajone të ndryshme të "Hedef Alliance". Në vitin 2006, Haluk Sancak dhe vëllezërit e tij themeluan "Saya Group". Në vitet 2006-2016, Haluk Sancak mbajti rolin e Zëvendëspresidentit në grup dhe që prej vitit 2017 e në vijim u emërua President. Përveç "Saya Group", ai është president i "Pharmactive" dhe "Volt", si dhe anëtar bordi në "Folkart" dhe "Liva".


Levent Selamoğlu lindi në vitin 1959, u diplomua nga kolegji "Eskişehir Maarif" dhe nga universiteti "Boğaziçi", në Fakultetin e Ekonomisë dhe Shkencave Administrative. Ai ka një master nga Universiteti i Stambollit, i diplomuar në Fakultetin e Biznesit. Ai ka punuar përkatësisht për "Enka", "The Coca-Cola Export Corp.", "Ericsson Telekomünikasyon A.Ş.", "GlaxoSmithKline İlaçları A.Ş." dhe "Mustafa Nevzat İlaçları A.Ş.". Nga prilli i vitit 2015 e në vijim ai mban rolin e anëtarit të bordit në "Saya Group" dhe "Pharmactive".

Yalçın Yaşin u diplomua në universitetin "9 Eylül", në Fakultetin e Mjekësisë në vitin 1984, dhe ka punuar si doktor në Turqi dhe Kanada. Yalçın Yaşin ka punuar në industrinë farmaceutike që nga viti 1993. Ai ka mbajtur pozicione mjekësore, trajnimi, ekselence biznesi, marketingu dhe shitjesh në "Fako İlaç", "GSK", "UCB" dhe "Abdi İbrahim". Për më tepër, ai ka punuar si menaxher lokal në Algjeri, si dhe ka mbajtur pozicione të ndryshme drejtuese në tregjet ndërkombëtare dhe të brendshme. Nga viti 2016 e në vijim ai mban pozicionin e Drejtorit të Përgjithshëm në tregjet e brendshme në "Pharmactive".


Fatih Elay u diplomua nga universiteti "Süleyman Demirel", Departamenti i Kimisë, dhe punoi në industrinë farmaceutike për 15 vjet.


Në vitet 2003-2012, Fatih Elay punoi në departamente të ndryshme të lidhura me prodhimin në "Abdi İbrahim" dhe në vitin 2011 filloi të punonte në "Pharmactive". Pasi punoi si Menaxher Cilësie dhe i Fabrikës, në vitin 2016 Fatih Elay u emërua Drejtor i Përgjithshëm përgjegjës për operacionet teknike. Përveç këtij roli, Fatih Elay është anëtar bordi i "Saya Group" dhe i zonës së organizuar industriale Çerkezköy.


Ferran Dinçer, i lindur në Ankara në 1963, u diplomua në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Ankarasë në 1988, dhe pasi përfundoi shërbimin e tij të detyrueshëm, për një periudhë kohore punoi si mjek, ku më pas në vitin 1995 hodhi hapa në industrinë farmaceutike. Ai ka ndërmarrë detyra drejtuese dhe pozita menaxheriale të larta përkatësisht në, Med-Farmaceutikë (Teva), GlaxoSmithKline, Abdi Ibrahim, Boehringer Ingelheim dhe Mustafa Nevzat (Gensenta), ku së fundmi ai ka shërbyer si menaxher i përgjithshëm i Polpharma Turkey.