Të nderuar miq dhe kolegë,

E nisëm rrugëtimin tonë në vitet '50.

Rrugëtimi, nën drejtimin e Abdulkerim Sancak, shkon drejt qëllimit tonë për t'u bërë aktor global.


Ky rrugëtim na shpuri në mjedisin aktual konkurrues dhe besojmë se ruajtja e vlerave tona është çelësi për një biznes afatgjatë. Në linjë me këtë, ne i kemi inkorporuar këto vlera që në tullën e parë që hodhëm për themelimin e objekteve të prodhimit të "Pharmactive". Kjo tullë simbolizon ndershmërinë dhe utilitarizmin. Ajo mbart shpirtin sipërmarrës dhe novator.


Ne e analizojmë veten duke u bazuar në të mirat që kemi krijuar. Ky është kriteri ynë kryesor për sukses. Kjo për faktin se i detyrohemi vendit dhe shoqërisë sonë. Prandaj, ne i japim rëndësi të madhe kërkim-zhvillimit, veprimtarive të eksportit dhe projekteve të përgjegjësisë sociale. Kjo është arsyeja pse në hyrje të fabrikës të klasit botëror të "Pharmactive" kemi shkruar me germa të mëdha: "I lumtur është ai që ofron një kurë". Kjo fjali përmbledh pikëpamjen tonë për jetën dhe biznesin tonë.


Krenaria jonë për suksesin e "Pharmactive", e themeluar me kapital njëqind për qind vendor, u përket të gjithë personave zemrat e të cilëve rrahin për këtë vend.


Jemi krenarë për objektin tonë "PharmRD" që gjendet në fabrikën tonë kolosale të prodhimit, ku mundësohet prodhimi i 330 milionë kutive në vit në industrinë tejet strategjike farmaceutike.


Kemi marrë certifikatën për GMP të BE-së nga autoriteti më i mirënjohur i Evropës, nëpërmjet së cilës vërtetohet se prodhimi ynë është në përputhje me standardet evropiane dhe ky është një burim tjetër krenarie për ne.


Falë investimeve tona në bioteknologji, ne jemi një nga shtetet e pakta që mund të prodhojë barna bioteknologjike me standarde ndërkombëtare.


Ne synojmë të kthehemi në një aktor të fuqishëm në tregjet globale dhe të bëhemi vlerë e shtuar për Turqinë duke kryesuar tregun e eksporteve të vendit tonë.


Ju ftoj të gjithëve të jeni dëshmitarë të arritjeve tona të reja dhe t'i gëzohemi së bashku kësaj frymë krenarie.


Me respekt,

Haluk Sancak

Drejtor i Bordit