LISTAT ALFABETIKE

KËRKIM I DETAJUAR

Aria-Des 2,5 mg/5 ml

Desloratadinë

150 ml

Antihistaminik sistemik

Shurup

Aviravir 1 mg

Monohidrat entekaviri

30 tableta

Antiviral sistemik

Tabletë e veshur me film

Aziras 1 mg

Mesilat rasagilini

30 tableta, 100 tableta

Barna për trajtimin e sëmundjes së Parkinsonit

Tabletë

Gastren

Karbonat magnezi / karbonat kalciumi

48 tableta

Antiacide

Antiacide

Gastren Duo

Karbonat magnezi / karbonat kalciumi/alginat natriumi

100 ml

Pezulli

Antiacide

Ibuactive 100 mg/5 ml

Ibuprofen

100 ml

Preparate antiinflamatore dhe antireumatike

Shurup

İbucold 200 mg/30 mg

Ibuprofen/ hidroklorur pseudoefedrini

30 tableta

Ftohje dhe rrufë

Tabletë e veshur me film

İbucold C

Ibuprofen/ hidroklorur pseudoefedrini/acid askorbik (Vitaminë C)

30 tableta

Ftohje dhe rrufë

Tabletë e veshur me film

Kloremin" për gargarë

Diglukonat klorhekzidinë, HCl benzidamine

200 ml

Antiinfektiv topikal nga goja

Gargarë

Krem Oxezole 1%

Nitrat oksikonazoli

10 g

Antifungal topikal

Krem